یکشنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۳

آرشیو اسفند ماه 1402

گروه توليدي EHC با در اختيار داشتن تيم فني كار آزموده در عرصه طراحي و توليد وافل ساز،تجهيزات فست فود،كافي شاپ و رستوران فعاليت مي كند.

مطالبی جالب درباره قهوه فرانسه خوشمزه و پرطرفدار

۴ بازديد
یک سلاح مخفی برای خرید قهوه اسپرسو

 یکی از انواع قهوه اسپرسو به شمار میرود که به دلیل رست مدیوم طرفداران زیادی را دارد. بسیاری از مصرف کنندگان این نوع قهوه اسپرسو عقیده دارند که هرگز پس از تست آن تلخی و یا تندی خاصی مشاهده نکرده اند حتی اگر این ترکیب بطور قابل توجهی تیره تر از سایر گونه ها باشد. چیزی که در موفقبودن ایلی در تولید قهوه بسیار تاثیرگذار بود، روش بستهبندی قهوه بود که تازگی آن حفظ میشد. در تولید این نوع اسپرسو سیاست های تجارت مستقیم با کشاورزان به کار گرفته شده که رشد اقتصادی و همچنین منابع اخلاقی را تضمین می کند. لاوازا هفتمین شرکت در تولید و فرآوری انواع دان و پودر قهوه است. یکی دیگر از محصولات این شرکت پرآوازه Lavazza Organic  و مسترکافی است که نوشیدنی رژیمی است. جهت آمادهسازی اسپرسو میتوانید از 20 گرم دانه قهوه آسیاب شده خشک استفاده کنید و آن را داخل دستگاه بریزید تا در نهایت 40 گرم نوشیدنی قهوه داشته باشید. اینکه چه نوع قهوه ای برای تهیه اسپرسو انتخاب شود کاملا به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. 

دنیایی از غذاها و رسپی های بینظیر را برایتان بصورت کاملا رایگان قرار داده ایم. با اینکه مقدار کمی اسپرسو تأثیر خطرناکی را بر سلامت مردم ندارد اما مقدار زیاد آن تأثیر خطرناکی را بر سلامتی دارد. اگر شما عاشق استارباکس هستید اما از مدت زمان طولانی آماده شدن آن نفرت دارید این نوع قهوه به دلیل زمان آماده سازی کمتری که دارد به شما پیشنهاد می شود. نام برند معروف استارباکس خود به تنهایی معرف بهترین انواع قهوه است. بسیاری از منتقدین بیان داشته اند که پس از نوشیدن اولین فنجان از این قهوه به طور کلی میخکوب این نوع قهوه اسپرسو شده اند و میتوان آن را در زمره بهترین قهوه اسپرسو به شمار آورد. شاید پرمصرفترین نوع قهوه برای اسپرسو در ایران، قهوههای ترکیبی با تناسب ۸۰ درصد عربیکا و ۲۰ درصد روبوستا باشد. اما بسیاری دیگر نیز استفاده از قهوههای ترکیبی را برای این روش میپسندند. خرید قهوه امروزه هم بهصورت حضوری میسر است و هم آنلاین، اما پیشنهاد میکنیم برای خرید آسان یک قهوه فوقالعاده در کمترین زمان از روش آنلاین استفاده کنید. فروشگاه اینترنتی کافی شاپ با گسترهای از کالاهای متنوع در زمینه ی کافی شاپ برای کاربران خود «تجربهی لذتبخش یک خرید اینترنتی» را تداعی میکند.


در شهریور ماه سال 1401، قیمت فروش قهوه اسپرسو از حدود 300.000 تومان به ازای هر کیلو آغاز میشود و بسته به نوع، مدل، برند و کیفیت رو به افزایش میرود. پیکولو لاته یک فنجان کوچک لاته است که معمولا در کاپ مخصوص اسپرسو یا demitasse سرو می شود. این محصول در بسته بندی های ۱ کیلو گرمی ارائه می شود. از اولین اسپرسوسازِ تک شاتی با موتور بخار در سال ۱۹۰۶ در میلان رونمایی شد. در منزل بیشتر قهوهنوشها، اگر اسپرسوساز نباشد، حتما یک موکاپات پیدا خواهد شد. تولد این برند به زمانی برمیگردد که فرانچسکو ایلی (Francesco Illy) بعد از جنگ جهانی اول در زمینهی قهوه و کاکائو شروع به کار کرد و در سال 1935به اختراع اسپرسوساز برقی دست زد و به این ترتیب تحول چشمگیری در صنعت قهوه رخ داد. این عمل شامل استفاده از دما و فشار مناسب عصاره گیری است که توسط دستگاه اسپرسوساز ایجاد می شود. یک فنجان و قیمت و خرید قهوه فرانسه اسپرسو می تواند تغییر زیادی در بازده شما ایجاد کند. در این اسپرسو ابتکار عمل خاصی برای ایجاد نوع متفاوت و منحصر به فردی از اسپرسو به کار گرفته شده است. داوران و منتقدان قهوه عاشق این ترکیب هستند زیرا فاقد هرگونه عطر و یا طعم تلخی است که گاهی از اسپرسو مشاهده می شود.


این اسپرسو متعلق به کشور کلمبیا و یکی از محصولات نام تجاری گربه سیاه (Black Cat) می باشد. قهوه اسپرسو! در این مقاله قصد داریم تا به معرفی این مدل از قهوه پرداخته و آن را توضیح دهیم. قهوه با یخ همانگونه که از اسمش پیدا است از قهوه فیلتر شده به همراه یخ درست میشود و بیشتر در فصل تابستان نوشیده میشود. اگرچه، وقتی دو نوشیدنی را در هر اونس مقایسه می کنیم نه در هر وعده، آن به طور قابل توجهی دارای کافئین بیشتری است. قهوه ی ساده ،قهوه فوری و قهوه ی نسپرسو سه نوع نوشیدنی پایه برای انواع قهوه هستند که در تمام مدلهای قهوه یکی از این سه حتماً وجود دارد، نوشیدنیهای با پایهٔ قهوه بسیار متنوع هستند و انواع زیادی دارند. یکی دیگر از متغییرهایی که باید در زمان خرید قهوه اسپرسو به آن توجه نمود، درجهی روست یا برشتهکاری است. شیرینی متعادل و طعم قوی این نوع قهوه، باعث خوشمزگی این قهوه ایتالیایی هنگامی که به عنوان اسپرسو تهیه می شود شده است. در صورتی که دستگاه قهوه ساز خانه شما قادر به آماده سازی قهه از نوع Nespresso می باشد، ما به شدت توصیه می کنیم که این نوع قهوه را برای تهیه اسپرسو روزانه استفاده کنید

 در ادامه میخواهیم به دنیای فوقالعاده و جذاب اسپرسو سفر کنیم و شما را با خواص، رازها و زیباییهای این نوشیدنی آشنا کنیم تا همانند یک قهوهساز حرفهای و کاربلد این قهوه را برای خود و میهمانانتان تهیه کنید. برا آنکه بفهمید مراحل تهیه قهوه اسپرسو چیست در ادامه با ما همراه باشید. اما راز تهیه بینظیر یک شات قهوه اسپرسو چیست؟ به طور معمول ساخته شده از بافت نازک مقوا میباشد اما میتواند از مواد دیگر هم تولید شود. حتی اگر بهترین مارک اسپرسوساز را هم در منزل خود داشته باشید، اما در نهایت این بخش آسیاب آن است که باید قدرت لازم را داشته باشد. اما حقیقت این است که چنین چیزی وجود ندارد؛ بنابراین ازاینپس اگر کافیشاپهایی را دیدید که تحت این عنوان، دانههای قهوه خود را به فروش میرسانند، شاید نظرتان راجع به خرید از آن فروشگاه تغییر کند و به سراغ یک فروشگاه دیگر بروید. انستیتو ملی اسپرسو ایتالیا این نوع قهوه را این چنین معرفی می کند: ۲۵ گرم قهوه استخراج شده از ۷ گرم پودر آسیاب شده که با عبور آب نزدیک به ۸۸ درجه با فشار معادل ۹ بار به دست می آید.


همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، زمانی که دستگاه با فشار بخار و عبور دادن آن از پودر قهوه، یک شات اسپرسو تهیه میکند، تلخی آن بیشتر خواهد بود. در زمان قدیم و قبل از این که دستگاه های اسپرسو ساز پا به عرصهی ظهور بگذارند، نحوهی سرو قهوه در کافیشاپ ها به این صورت بود که قهوه را در حجم زیاد دم می کردند و زمانی که مشتری برای نوشیدن آن تقاضای قهوه میکرد، قهوه را گرم کرده و به مشتری می دادند. از دستگاه فرنچ پرس یا فرانسه ساز برای تهیه قهوه فرانسه استفاده میشود. اسپرسو به همراه مقداری شیر گرم و فوم شیر یک فنجان لاته یا کاپوچینو بینظیر میشود. حتما قبل از ریختن اسپرسو فنجان های خود را گرم کنید زیرا اسپرسو به تغییرات ناگهانی دما بسیار حساس است. بسیاری از افرادی که معده حساس تری نسبت به اسیدیته دارند، اسپرسو را به قهوه سنتی ترجیح می دهند. گاهی نیز از نسبت 1:1، 1:5 و یا 1:3 نیز استفاده میشود؛ اما بهترین راه استفاده از نسبت 1:2 است. ناگفته نماند اینکه قهوه اسپرسو را از قهوه آسیاب شده عربیکا درست می کنید یا قهوه آسیاب شده روبوستا در میزان کافئین آن تاثیر دارد، میزان کافئین قهوه روبوستا دو برابر قهوه عربیکاست که البته بهترین نوع اسپرسو را ترکیبی ازین دو می دانند اما کسانی که قهوه تلخ و دارک را به ترشی عربیکا ترجیح می دهند، حتما 100% از قهوه روبوستا برای تهیه استفاده می نمایند.


دانه قهوه آسیاب شده بسته به اینکه درشت و یا ریز باشد، نتیجه متفاوتی را ایجاد خواهد کرد. مثلاً بهترین قهوه برای اینکه سر کار بخوریم چیه؟ ناک باکس در واقع نوعی محفظه در اسپرسوسازها است که برای تخلیه تفالههای قهوه به کار میرود. سال 1906 از اولین اسپرسوساز تک شات با موتور بخار در ایتالیا رونمایی شد. اگر برای شما هم سؤال است که قهوه اسپرسو چیست و چه خواص و کاربردی دارد، با ما همراه باشید تا در این زمینه شما را به طور کامل راهنمایی کنیم. ازآنجاکه فاصله بین دانههای ریز، کمتر است، جریان آب کمتری هم موردنیاز است. ریستریتو درواقع نوعی شات بسیار قوی و غلیظ از اسپرسو است و راز تهیه آن استفاده از دانه قهوه آسیاب شده بسیار ریز و پنجاهدرصد آب کمتر است. این کلمه در کشور ایتالیا به معنی کم یا کوچک است و درواقع نوعی لاته در مقدار کم بوده که در یک فنجان اسپرسو یا دمیتاس برای افراد تهیه میشود. راهنمای دستورالعمل: اسپرسو، نوعی روش تهیه قهوه است. قهوه اسپرسو، دوبل اسپرسو و قهوه ترک را همیشه با یک لیوان آب معدنی سرد برای شما میآوردند. هرچه آب شما درجه حرارت بیشتری داشته باشد، قهوه زودتر دم خواهد کشید.


این نوشیدنی بدون فوم شیر تهیه میشود و به نسبت کاپوچینو، به مقدار شیر بیشتری نیاز دارد. همچنین نسبت به اسپرسو به میزان آسیاب کمتری احتیاج دارند. این نوشیدنی از ریختن آب داغ در یک یا دو شات اسپرسو آماده شده و طعم آن نسبت به قهوه سیاه سنتی کمی متفاوت است. مواد اسیدی و قهوهای یا طلاییرنگ، اولین ترکیبی است که از دانههای قهوه خارج میشود و طعم بسیار تلخی دارد. کاپوچینو، این نوشیدنی محبوب در حقیقت ترکیبی از اسپرسو، شیر داغ و کف شیر است. همانطور که میدانید پروسه تولید و تهیه یک شات اسپرسو با قهوه استاندارد تفاوتهایی دارد؛ بنابراین اگر برای آماده کرد اسپرسو، حوصله استفاده از پرس کننده دستی را ندارید، بهتر است حتماً یک دستگاه اسپرسوساز باکیفیت برای منزل یا محل کار خود تهیه کنید؛ اما اگر با همان پرس کنندههای دستی مشکلی ندارید، توصیه میکنیم همیشه قبل از آماده کردن شات خود از آسیاب شدن یکنواخت دانهها مطمئن شوید. اما اگر برای اولین بار با این صحنه روبه رو شوید برایتان سؤال پیش خواهد آمد که چرا با اسپرسو آب میخورند؟ دانههای قهوه اگر کم بوداده شوند، طعم قوی خواهند داشت، اما باوجوداین روش تهیه آنها کمی سخت خواهد شد؛ بنابراین اکثر قهوهسازها از قهوههایی که دانه آنها زیاد بوداده شده برای راحتی و تهیه یک اسپرسو مشتریپسند استفاده میکنند.

آنچه باید درباره قهوه اسپرسو و چرا بدانید

در کنار همه مزابای قهوه، کافئین در اسپرسو میزان ترشح هورمون کورتیزل را افزایش می دهد و گاهی اوقات مثل یک حمله ناگهانی عمل می کند. با وجود اینکه یک شات سینگل از اسپرسو تنها یک اونس مایع است، اما حاوی چیزی حدود ۵۰ میلی گرم کافئین است. دلیل اینکه مردم عاشق نوشیدن قهوه اسپرسو در وسط ساعت اداری هستند، این است که قهوه به طور موثری عملکرد مغز شما را تقویت میکند. برای اینکه به خوبی از اثرات مثبت نوشیدن این نوشیدنی لذت ببرید، باید ورزش بدنی، رژیم غذایی سالم و سایر عادات سبک زندگی سالم را هم رعایت کنید. به این درجه از روست، فرانسوی تیره یا ایتالیایی تیره میگویند. اسپرسوی لانگو یک قهوه اسپرسو ” عربیکا یا روبوستا ” است که کاملاً به اندازه یک اسپرسوی معمولی به سبک ایتالیایی شدت ندارد. زیرا قهوه ربوستا از قهوه عربیکا بسییار تلخ تر است. قطعاً خوردن یک اسپرسو سرد نمی تواند لذت یک قهوه داغ را داشته باشد و خوردن یک نوشیدنی سرد تلخ بدون عطر قطعاً نمی تواند خیلی جذابیت داشته باشد و بهتر است به جای آن قرص کافئین بخوریم! تبریک میگم چون وقتی دستگاه اسپرسوساز شما آب را داغ می کند ولی فقط اسپرسو خروجی شما دمایش کم می باشد یعنی دستگاه شما با مشکل جدی رو به رو نیست و نیاز به تعمیر خاصی ندارد و شما با چند ترفند ساده می توانید این مشکل را حل کنید.


سرد شدن اسپرسو و قهوه با دستگاه اسپرسوساز یکی از مشکلات بسیار رایجی می باشد که بسیاری از دوست داران قهوه با آن رو به رو می شوند. 1.5 شات اسپرسو. که معمولاً حجم آن 45 میلی لیتر است. یک اسپرسوی معمولی حدودا ۲۷ الی ۳۰ میلیلیتر است، اما برخی کافیشاپها به سراغ نوشیدنیهایی با حجم دو برابر بیشتر هم میروند. اگر عصاره گیری در زمان صحیح خود اتمام شود، تقریبا ۱/۱۰ از حجم قهوه باید کرما تشکیل شود. سپس مخزن آب آن را که پشت دستگاه قرار دارد و با یک درب مشکی رنگ بسته شده است را به طرف بالا بیرون بیاورید و با آب تازه تصفیه شده پر کنید و سر جای خود قرار دهید. دقت کنید که دستگاه اسپرسوساز شما باید آب را تا دمای نزدیک به 90 درجه داغ کند. اما گاهی اوقات با وجود صحیح انجام دادن این موارد باز هم دمای قهوه نهایی، از دمای مورد انتظار ما کمتر است.


کیفیت قهوه مورد استفاده در طعم اسپرسو تأثیر فراوانی دارد. برای خرید قهوه با کیفیت باید بهترین فروشگاه را انتخاب کنید که در اینجا به شما کافی پارس را معرفی می کنیم که هم می توانید خرید اینترنتی و هم خرید حضوری را با کافی پارس تجربه کنید. فروشگاه اینترنتی کافی شاپ با گسترهای از کالاهای متنوع در زمینه ی کافی شاپ برای کاربران خود «تجربهی لذتبخش یک خرید اینترنتی» را تداعی میکند. به جای افزودن شکر و خامه، اسپرسو به خودی خود بدون کالری و چربی اضافه لذت بخش است. اگر پودر ِ قهوهْ زیادی درشت باشد یا به اندازه کافی کوبیده نشده باشد، اسپرسو رقیق و اگر بیش از حد آسیاب شده یا زیادی کوبیده شده باشد، اسپرسو بسیار غلیظ و تلخ خواهد بود. ریستریتو: این قهوه، شاتی بسیار غلیظ است که برای تهیه آن از آبی بسیار کم و دانههای آسیاب شده بسیار ریز استفاده میکنند. احتمالا شما هم با شنیدن نام قهوه اسپرسو به یاد قهوهای غلیظ با عطر قوی میافتید که در یک فنجان کوچک سرو شده است. Latte (لاته ) : این نوشیدنی ترکیبی از دو اونس اسپرسو و ده اونس شیر بخارداده شده است. 

این محصول دارای عطر بی نظیر است که باعث می شود شما را به سر شوق آورد. اما توجه داشته باشید که این اندازه باید به آرامی و در چند مرحله نوشیده شده تا بتوانید از عطر و طعم خوب اسپرسو لذت ببرید. قهوه در کل خراب نمی شود ولی بعد از مدتی اگر در معرض هوای آزاد قرار بگیرد، طعم و عطر آن کاهش خواهد یافت. دستگاه اسپرسوساز شما آب را داغ می کند ولی قهوه و اسپرسو خروجی شما سرد است. طرز تهیه قهوه ترک در کشورها و مناطق مختلف با کمی تفاوت انجام میگیرد ولی بطور کلی ؛ برای درست کردن قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده داخل یک ظرف کوچک مخصوص که جازوه ( جَذوه یا cezve ) و همچنین ایبریک Ibrik نامیده می شود ، به همراه آب به جوش می آید . ضمناً همراه با دستگاه، معمولا یک وسیله قاشق مانند هم وجود دارد.

منبع : ادامه مقاله